Share

Vier jaar cel voor 43-jarige inwoner Nunspeet voor poging doodslag na woordenwisseling

De 43-jarige H.V. uit Nunspeet moet van de rechtbank in Zutphen vier jaar de cel in omdat hij op 23 december 2019 een woordenwisseling kreeg met een andere man waar hij op dat moment op stap was. De twee kregen een woordenwisseling waarna V. uit het niets het slachtoffer twee kopstoten gaf en hem diverse malen op het lichaam en in het gelaat stompte.

Toen het slachtoffer op de grond lag begon V. hem hard in het gezicht te schoppen waarna hij het slachtoffer bewusteloos achterliet. Op een gegeven moment keerde V. terug naar het slachtoffer waar op dat moment omstanders bij het slachtoffer waren. V. vroeg de omstanders of hij al dood was en schopte het bewusteloze slachtoffer nogmaals meerdere malen in het gezicht waarbij hij zwaar gewond raakte.

De verwondingen waren dusdanig ernstig dat het slachtoffer amper meer de straat op durft en zijn gezin er ernstig onder te lijden heeft. Twee weken geleden eiste de officier van justitie ook vier jaar cel en daarnaast een schadevergoeding van 5800 euro. Ook deze werd aan V. door de rechter opgelegd met de schadevergoedingsregeling.

Heeft u dit ook al gelezen?