Share

Verdachte mishandeling beveiliger Den Helder vrijgesproken

ALKMAAR – De verdachte werd ervan beschuldigd op 19 maart 2017 in Studio62 te Den Helder een beveiliger hard in de nek te hebben geslagen.

Hier ging een oplopende ruzie in het rookhok en de Vipruimte vooraf die zich naar buiten verplaatste. Bij deze ruzie waren meerdere mensen betrokken die al ruziemakend naar buiten werden gedirigeerd. Bij het detectiepoortje kreeg 1 van de beveiligers ineens een klap in zijn nek waardoor hij viel.

32-jarige man uit Den Helder werd als verdachte aangewezen en aangehouden door de politie. Bij de politierechter verklaarde de man dat hij zich weinig kan herinneren van die dag enkel dat hij probeerde de groepen uit elkaar te halen.

De Officier van Justitie vond het bewijs tegen de verdachte niet voldoende om een straf op te leggen, het bewijs moet overtuigend zijn en dat was in deze zaak ook het geval en dus vroeg de Officier van Justitie vrijspraak.

De rechter ging mee in de eis en oordeelde dat er tegen de man onvoldoende bewijs is en daarom vrijspraak. En omdat zowel het Openbaar Ministerie als de politierechter vrijspraak eisten is de uitspraak onherroepelijk.

Loading

Heeft u dit ook al gelezen?