De twee geliquideerde mannen waaronder Enes Iseinov
0
Share

Van moord verdachte Enes Iseinov nu zelf vermoord

Dat zeggen diverse media in Macedonië waar de 28-jarige Enes vertoefde ondanks dat hij geen paspoort had en niet naar het buitenland mocht reizen. De liquidatie zou eind vorige week hebben plaaatsgevonden. Iseinov was 1 van de verdachten in de geruchtmakende moordzaak in Bergen aan Zee (NH) waar een Colombiaan op klaarlichte dag werd vermoord.

Iseinov zou samen met Jeton Krivanjevës-Zhilla zijn neergeschoten in een hotellobby van een hotel in Skopje

In totaal heeft de politie 8 verdachten toen aangehouden. De 45-jarige man uit Colombia werd op 16 februari 2021 op het Van Der Wijckplein in Bergen aan Zee vermoord, vermoedelijk vanwege een mislukte drugsdeal.

Er zit 1 verdachte nog vast, 1 verdachte is op de vlucht geslagen en Iseinov mocht de rechtszaak in vrijheid afwachten en werd afgelopen 14 januari onder voorwaarden vrijgelaten, zo moest hij zijn reisdocumenten inleveren evenals zijn paspoort. Ondanks dat wist Iseinov toch naar Macedonië te vluchten.

De rechtszaak tegen Iseinov is nu niet ontvankelijk verklaard, de zaak tegen de overige verdachten, de 27-jarige Bilal K., de 32-jarige Aram K., de 44-jarige Haik Cricor A., de 49-jarige Marcin A., de 36-jarige Marius M., de 30-jarige Robertus W., de 28-jarige Ardijan A. en de 28-jarige Karwan H., start aankomende woensdag in de rechtbank van Schiphol en zal in totaal zeven zittingsdagen in beslag nemen.

Alle verdachten worden door het OM. verdacht van moord

Loading

Heeft u dit ook al gelezen?

Geef een reactie