Share

TBS voor inwoner Almere na neersteken glazenwasser en ontucht met minderjarig meisje

ALMERE – Het Openbaar Ministerie heeft vandaag tegen de 37-jarige W.S. uit Almere naast een celstraf van 5 jaar ook TBS met dwangverpleging geëist. S. is volgens het OM. schuldig aan ontucht met een minderjarig  meisje en het neersteken van een glazenwasser afgelopen 5 maart 2019.

De glazenwasser ging op de bewuste dag aan het werk in de Grace Kellystraat in Almere toen S. zijn huis uit kwam rennen en de glazenwasser in zijn borst stak waarbij 1 van zijn longen beschadigd raakte S. gaf als reden op dat de duivel in hem zat en dat hij dit moest doen.

Later bleek dat in het huis van S. een toen 14-jarig weggelopen meisje zat ondergedoken, zij verklaarde aan de politie dat zij al op 2 maart naar S. te zijn gegaan, S. had een treinkaartje voor haar gekocht, en daar bleef. ’s avonds voor de bewuste avond had ze ‘pilletjes’  genomen en daarna in slaap gevallen. Toen zij de volgende dag wakker werd lag ze naakt in zijn bed en had overal blauwe plekken en had pijn. Ze kan zich niets herinneren van die avond/nacht.. S. zegt dat hij geen seks met haar heeft gehad.

S. heeft autisme en Asperges maar heeft ook psychotische stoornissen en heeft daarnaast een drugs- en alcoholprobleem. De rechtbank kreeg van diverse deskundigen dan ook het advies voor een lange intensieve behandeling.

Het OM. kwam daarom met een eis van 5 jaar en daarnaast TBS met dwangverpleging. Daarnaast liggen er diverse vorderingen van de slachtoffers die volgens het OM. ook moeten worden toegewezen.

Uitspraak 29 mei.

Loading

Heeft u dit ook al gelezen?