Share

OM. eist 3 jaar celstraf tegen 56-jarige tantramasseur uit Rhenen

Het OM. heeft tegen de 56-jarige N.D. uit Rhenen dinsdag een celstraf van 3 jaar geëist waarvan 6 maanden voorwaardelijk en ook mag van het OM. de man 4 jaar zijn beroep niet uitoefenen. Eerder werd D. al door de rechtbank in Arnhem veroordeeld tot 2.5 jaar waarvan 10 maanden voorwaardelijk. Het OM. beschuldigd D. er van zes cliënten seksueel te hebben misbruikt tijdens het uitoefenen van zijn beroep als tantramasseur. D. was het niet eens met de straf die hij kreeg en ging in hoger beroep.

Advocaat-generaal mr. Huang neemt het D. zeer kwalijk dat hij zijn verantwoordelijkheden heeft misbruikt richting zijn cliënten. Door de vrouwen te misbruiken is hun vertrouwen ernstig aangetast. ,,Hij had zich bewust moeten zijn van hun kwetsbaarheid en de ongelijkwaardigheid in hun relatie,” aldus mr. Huang. De Advocaat-generaal eistte daarom dan ook een hogere straf dan die D. van de rechtbank in Arnhem had gekregen.

D. kon zijn slachtoffers misbruiken omdat zij hem vertrouwden, de zes vrouwen verklaarden dat hij telkens het initiatief nam tot de seksuele handelingen terwijl er vooraf duidelijk was afgesproken dat er geen seks zou zijn tijdens de massages.

Loading

Heeft u dit ook al gelezen?