Medemblikker(55) hoort 4 jaar cel eisen wegens langdurig misbruik dochter

MEDEMBLIK/GEFFEN – Zelf geeft hij zijn dochter de schuld, ‘zij heeft mij verleidt en ik kon geen nee zeggen.” vertelde de 55-jarige F.W.T aan de voorzitter van de meervoudige kamer van de rechtbank in Den Bosch. T. wordt er van beschuldigd in de periode van 1 januari 2015 t/m 10 augustus 2015 zijn minderjarige dochter meervoudig seksueel te hebben misbruikt.

T. vertelde over hoe zij beiden op elkaar verliefd waren geworden en dat de seks ook regelmatig van haar kant kwam. De officier van justitie Janine Kramer wond er geen doekjes om en sprak niet van ontucht maar van verkrachting van een minderjarige, waarbij T. zijn fysieke en psychische overwicht heeft gebruikt om haar te verleiden. T. wordt het ook zeer kwalijk genomen dat hij, ondanks dat hij haar misbruikte, in 2015 bij de politie aangifte heeft gedaan tegen een oom en een vriend van de oom wegens misbruik van zijn dochter.

Beide mannen zijn onlangs veroordeeld voor misbruik van zijn dochter maar de mannen zijn beiden in hoger beroep gegaan.

T. heeft zijn dochter toen zij 8 maanden oud was vertrok uit zijn leven en pas weer gezien toen zij 14 was nadat haar zus en broer haar vader hadden opgespoord. T. woonde toen in Bentelo en al snel trok het meisje bij hem in en deelden vrijwel direct nadat zij daar is komen wonen het bed. T. reageerde hierop door te zeggen dat hij wist dat dit fout was en dat hij dit niet had moeten doen en beter had moeten weten.

Het meisje zelf is door de vele misbruiken psychisch een wrak, durft niet alleen te zijn, slaapt amper en heeft een grote angst voor mannen.

De officier van justitie eiste tegen T. een gevangenisstraf van 4 jaar waarvan 1 jaar voorwaarlijk met aftrek van voorarrest. T. zit sinds zijn arrestatie op 28 december 2018 in het huis van bewaring.

Loading