Share

Update: Verdachte Donny M. wees zelf de plek aan waar Gino lag, in zijn tuin bij zijn huis in Geleen

Na het aanhouden van een verdachte in het onderzoek naar de vermissing van Gino van der Straeten, is vanmorgen, bij een woning in Geleen een lichaam aangetroffen. De politie houdt er ernstig rekening mee dat dit het lichaam van Gino is. Nader onderzoek vindt op dit moment plaats.

Update: Dit bevestigd de politie zojuist in een persconferentie. Donny M. zit in alle beperkingen en mag enkel contact hebben met zijn advocaat. Het onderzoek krijgt de grootste prioriteit van de recherche en doet daarover geen verdere mededelingen.

Update: RTL Nieuws meldt zojuist dat de politie aan hun heeft bevestigd dat het inderdaad om Gino gaat.

Vrijdagavond werd de 22-jarige Donny M. al in de woning aangehouden, Donny M. is een bekende van politie en heeft een strafblad. Advocate Sjanneke de Crom wil daar verder niet op ingaan. “Deze man is mijn cliënt, maar ik ga verder niet in op deze of eerdere zaken”, laat L1 weten.

De politie realiseert zich dat dit bericht enorme impact heeft op de familie en op iedereen die heeft bijgedragen aan de zoektocht. Op dit moment kan niet meer informatie bekend worden gemaakt. Op een later moment vandaag zal aanvullende informatie worden gedeeld in een persconferentie op een nader te bepalen locatie.

Heeft u dit ook al gelezen?