Celstraf na aanranding taxichauffeuse uit Opperdoes

Dit bericht is 673 keer gelezen

Alkmaar – Een 28-jarige man uit Hoorn krijgt van de rechtbank in Alkmaar een gevangenisstraf van 8 maanden. Hij is veroordeeld voor het aanranden van een taxichauffeuse tijdens een dollemansrit tussen Opperdoes en Hoorn. Hij kneep de vrouw hard in haar borst, probeerde in haar broek te komen, maakte smerige opmerkingen en probeerde haar te zoenen. Dat gebeurde in mei dit jaar. Sindsdien zit de man vast.

De rechtbank vindt het heel kwalijk wat de man had gedaan, want de vrouw kon geen kant op toen dit gebeurde. Olaf N. moet haar een schadevergoeding van bijna 4000 euro betalen, waarvan 2500 euro smartengeld. Zij lijdt nog steeds onder wat er is gebeurd en kan niet werken zoals ze daarvoor deed.

De stomdronken man uit Hoorn was bij haar in de taxi gestapt en had geen geld bij zich om te betalen. Hij was gestrand in Opperdoes en wilde naar zijn woning in Hoorn. De taxichauffeuse stond doodsangsten uit tijdens de rit en kon maar met een hand de taxi besturen. Met haar andere hand moest ze haar belager van zich af proberen te houden, wat maar voor een deel lukte. Uiteindelijk vroeg ze om hulp bij het politiebureau, waar N. direct werd opgepakt.

De officier van justitie had gevraagd om de man te plaatsen in een kliniek voor veelplegers. N. heeft een enorm strafblad. Hij moet ook nog een week cel uitzitten van een eerder opgelegde voorwaardelijke straf.

De man werd wel vrijgesproken van verkrachting van de taxichauffeuse uit Opperdoes

Reageer op dit nieuwbericht

HBPMedia

Learn More →