11 mei 2021

HBP Media

Freelance verslaggeving

Camping ’t Haasje uit Olst niet het haasje en mag huurder toegang weigeren

1 min read

De bestuursrechter heeft maandag Camping ’t Haasje in het gelijkgesteld in het kort geding dat was aangespannen door 1 van de huurders van een chalet. De bestuursrechter stelde de man in het ongelijk omdat de man zich, ondanks vele waarschuwingen, niet aan de campingregels heeft gehouden en ook de huur, die in januari moest worden voldaan pas halverwege mei betaalde.

Daarnaast overtrad de man nog meer campingregels door zijn chalet als permanente woonplaats op te geven omdat hij vanwege het coronavirus niet bij zijn moeder in huis kon blijven wonen. Maar dat schoof de rechter aan de kant omdat toen dit speelde er nog geen maatregelen waren afgekondigd door de regering vanwege het de coronacrisis.

Dat de man zelf lak had aan de coronamaatregelen bleek wel toen hij met meerdere mensen aan het barbecueën was bij zijn chalet en zich richting het personeel van de camping die hem vroeg te stoppen agressief en zeer intimiderend gedroeg.  Daarnaast bleek hij de chalet onder te verhuren aan derden zonder toestemming van de campingeigenaar.

Copyright ©2020 HBP Media All rights reserved. | Newsphere by AF themes.