Share

Beloning voor gouden tip onbekende dode vrouw Westdorpe

Westdorpe – Tot op de dag van vandaag hebben het Openbaar Ministerie en de politie helaas nog geen informatie mogen ontvangen die leidde naar de identiteit van de onbekende doodgeschoten vrouw die in een weiland in Westdorpe werd gevonden op 22 juni 2019.

Over deze zaak zijn al verschillende berichten in de media verschenen, en er zijn inmiddels rond de 500 tips bij het onderzoeksteam binnengekomen, maar die hebben nog niet geleid tot de identiteit van de vrouw of oplossing van de zaak. Het is daarom dat de Hoofdofficier van Justitie een beloning van 15.000 euro uitlooft voor de persoon die zich meldt met de gouden tip die leidt tot het achterhalen van de identiteit van de onbekende vrouw en de oplossing van het misdrijf waardoor de vrouw is komen te overlijden. Dat is dinsdagavond bekend gemaakt in het televisieprogramma Opsporing Verzocht.

Flyers verspreid

Het onderzoeksteam zal vanaf vandaag via verschillende soorten media een flyer in het Nederlands, Engels, Duits en Frans verspreiden met informatie over de zaak. Ook volgt aandacht voor de zaak in verschillende Europese opsporingsprogramma’s. Wanneer u de vrouw op de flyer (her)kent, of u hebt meer informatie over deze zaak, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via de Opsporingstiplijn (0800-6070). U kunt ook het algemene telefoonnummer van de politie bellen (0900-8844). Als u gegarandeerd anoniem uw informatie wilt delen, dan kan dat via M. Zij zijn bereikbaar via 0800-7000 of via hun website: www.meldmisdaadanoniem.nl

Heeft u dit ook al gelezen?