Share

9 maanden cel voor geweldadige Andijkse

ANDIJK – De 33-jarige Stefanie V. uit Andijk moet van de rechter in Alkmaar 9 maanden de cel wegens een gewapende geweldadige overval die zij samen met haar vriend, de eveneens uit Andijk afkomstige 36-jarige Jeroen B. heeft gepleegd op 2 mannen die in een woning op de Proefpolder verbleven.

Jeroen B. komt later nog bij de rechter, hij wordt op dit moment onderzocht in het Pieter Baan Centrum en als die het rapport klaar hebben zal ook hij zich bij de Meervoudige Kamer in Alkmaar moeten verantwoorden.

Toen zij éénmaal binnen waren werden de beide mannen geslagen met een stuk hout, daar bleef het niet bij, onder dreiging van de kruisboog en het pistool kreeg de hoofdbewoner bleekwater en spiritus over zich heen en werd hem verteld dat ze hem in de brand gingen steken als hij niet met geld over de brug kwam.  De man werd door B. gedwongen zijn boot aan B. af te staan.

Het Openbaar Ministerie eiste 2 weken geleden 5 jaar cel maar hier ging de rechtbank niet in mee veroordeelde de vrouw tot  9 maanden cel met aftrek van voorarrest.

Loading

Heeft u dit ook al gelezen?