20 oktober 2020

HBP Media

Freelance verslaggeving

27-jarige inwoner Anna Paulowna krijgt taakstraf en celstraf voor aanranding

1 min read

ANNA PAULOWNA – De 27-jarige R.H. uit Anna Paulowna is door de politierechter in Alkmaar veroordeeld tot een taakstraf van 100 uur met daarnaast een celstraf van 50 dagen waarvan 20 dagen voorwaardelijk met een proeftijd van 2 jaar. Ook heeft de rechter de man voorwaarden opgelegd, zo mag hij tijdens zijn proeftijd zich aan niet één strafbaar feit schuldig maken.

De rechter vond het bewezen dat H. op 7 juli 2019 samen met een vriend in Heerhugowaard zich schuldig heeft gemaakt het slachtoffer onder dwang toe te staan ontuchtige handelingen en betastingen toe te staan.

H. moet het slachtoffer een schadevergoeding betalen van 384,89 euro, mocht hij dit niet betalen dan moet hij zeven dagen de gevangenis in, H. blijft wel nog steeds verplicht om het schadebedrag te betalen. Het bedrag wordt vermeerderd met de wettelijke rente vanaf 7 juni 2019, ook is de schadevergoedingsmaatregel van pas. Dit houdt in dat de Staat de schadevergoeding betaald aan het slachtoffer en dit via het CJIB, bij H. te haalt.

H. heeft 14 dagen om hoger beroep te gaan.

Reageer op dit nieuwsbericht

Copyright ©2020 HBP Media All rights reserved. | Newsphere by AF themes.