Share

18 maanden cel 21-jarige inwoner Haarlem wegens aanranding zwangere vrouw

HAARLEM – De 21-jarige Yussef  El-S. uit Haarlem moet van de rechtbank in Haarlem 18 maanden de cel in omdat hij 24 november 2018 een zwangere vrouw heeft mishandeld en heeft aangerand, en een tweede vrouw op 8 april 2019 heeft aangerand en daarnaast ook heeft mishandeld door haar tegen een hek te duwen en te schoppen. En op 11 september 2018 heeft Yssef El-S samen met anderen getracht rollen dakbedekking te stelen.

De zwangere vrouw stond op de ochtend van 24 november 2018 te wachten bij een bushalte toen El-S. toesloeg en haar aanrandde en mishandelde. El-S. zat aan het geslachtsdeel en aan de billen van de vrouw en duwde zijn geslachtsdeel tegen haar aan. Toen de vrouw zich begon te verzetten en riep dat zij zwanger was werd zij door El-S. meerdere malen hard in haar buik geschopt.

Op 8 april 2019 ging El-S. weer de fout in toen hij ’s nachts in Haarlem op straat een vrouw aanrandde. Hij kneep de vrouw in haar borsten, vagina en billen, en ondanks dat de vrouw meerdere keren riep dat hij moes stoppen ging El-S. gewoon door en begon haar ook te schoppen. Deze aanranding is op camera vastgelegd

El-S. ontkende alle feiten en de advocaat van El-S. eiste daarom ook in het pleidooi vrijspraak voor El-S. Het feit dat DNA van El-S. op beide vrouwen is aangetroffen wil niet zeggen dat dit door directe contact is gekomen maar eerder via indirect contact via de handschoen van de zwangere vrouw.  Ook voldeed El-S. niet aan het signalement dat door de vrouwen aan de politie is opgegeven volgens de advocaat waardoor vrijspraak de enige optie is.

Het Openbaar Ministerie eiste tijdens de zitting van 19 mei jongstleden een celstraf van 18 maanden en het betalen van een schade vergoeding aan de zwangere vrouw. De rechtbank ging mee in de eis van het OM. en veroordeelde El-S. tot 18 maanden cel en het betalen van 4885 euro schadevergoeding aan de zwangere vrouw.

Loading

Heeft u dit ook al gelezen?