Share

14-jarig meisje Den Helder op straat overvallen, politie zoekt getuigen

Een 14-jarige Helderse is zaterdagavond rond 20.30 in de buurt van de rotonde van de Jan Verfailleweg en Texelstroom door twee personen beroofd van haar portemonnee.

Beide verdachten, een meisje en jongen, hadden hun gezichten bedekt. Een van hen, vermoedelijk de jongeman, droeg een bivakmuts. Het jonge slachtoffer is een aantal malen getrapt, onder meer in haar rug. Gelukkig is zij verder niet gewond geraakt.

Signalement van het meisje: Ongeveer 15 jaar oud, ruim 1.70m groot, sportief figuur, bleek gelaat  en blauwe ogen. Zij droeg een zwarte hoodie en witte Adidas slippers met zwarte sokken. De jongen wordt door het slachtoffer rond de 17 jaar oud geschat en hij is ruim 1.80 m lang. Hij droeg een grijs Nike Tech fleece trainingspak en witte Nike Air-Force sportschoenen en hij gebruikte straattaal.

De politie zoekt getuigen die iets gezien hebben, of informatie over deze straatroof. Heb je informatie? Bel dan met 0900-8844. Anoniem contact?. Bel dan met 0800-7000. Onder vermelding van onderstaand nummer.

Heeft u dit ook al gelezen?